Oogwereld Ton Lips is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nuenen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-12

Altijd goed zien?

Laat je ogen laseren

Indien je graag zonder bril of lenzen goed wilt kunnen zien, is een ooglaserbehandeling de uitkomst. Wij onderzoeken graag in onze winkel in Nuenen of jouw ogen daarvoor geschikt zijn. Wanneer dat zo is, kun je een behandeling ondergaan bij de Eyescan kliniek in Utrecht, waarvan eYellow een product is. Oogwereld Ton Lips begeleidt jou hierbij van A tot Z. Van de eerste oogmeting tot de nacontrole, bij ons ben je in goede handen. Graag wat meer informatie? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Onze medewerkers nemen de tijd voor je.

Meer informatie

Oogwereld Ton Lips
Logo Oogwereld

Hoogstaande oogmode en oogzorg

Al meer dan 25 jaar een begrip in Nuenen

Oogwereld Ton Lips in Nuenen is al meer dan 25 jaar een begrip in hoogstaande oogmode en oogzorg. Bij ons is er een ruime keuze aan brillen. Of je nu een sportieve bril of een tijdloos montuur wilt, wij verkopen het. Naast brillen en zonnebrillen, zijn we ook gespecialiseerd in contactlenzen. Benieuwd naar onze collectie? We ontvangen je graag in onze winkel in Nuenen. 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Oogwereld Ton Lips

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken