Optiek van Veen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nunspeet

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-13

Scherp zicht zonder brillen of lenzen

Kies voor ooglaseren

Bij Van Veen OOG + OOR zorg in Nunspeet ben je aan het goede adres voor de voor- en nazorg rondom het ooglaseren. We kijken eerst of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Is dat het geval, dan kun je een behandeling ondergaan in de Eyescan kliniek in Utrecht, waar de eYellow ooglaserbehandeling uitgevoerd wordt. De medewerkers van Van Veen OOG + OOR zorg in Nunspeet begeleiden je bij het hele traject rondom ooglaseren, ook de nacontrole wordt door ons uitgevoerd. Benieuwd of jij in de toekomst ook zou kunnen zien zonder bril of lenzen? Maak dan een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor je.

Meer informatie

Optiek van Veen winkel
Optiek van Veen logo

Over Van Veen OOG + OOR zorg

Al sinds 1952 gespecialiseerd in oogzorg

Van Veen OOG + OOR zorg in Nunspeet bestaat al meer dan 60 jaar. In 1952 werd de winkel opgericht door Opa van Veen. De optiekzaak was in het begin nog een klassieke brillenwinkel, waar brillen werden gemaakt naar aanleiding van een recept van de oogarts. Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in zowel zien als horen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optiek van Veen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken