Ruud Panis Brillen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Oisterwijk

Dé slimme keuze in ooglaseren!
panis1

De juiste begeleiding bij ooglaseren

Gewoon bij jou om de hoek

Voor veel mensen is een ooglaserbehandeling een fijne oplossing om toch zonder bril of lenzen door het leven te kunnen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met de Eyescan ooglaserkliniek. Hierdoor heb jij de expertise en geavanceerde technologie van deze gerenommeerde kliniek en kun je voor begeleiding en advies gewoon bij ons terecht. Dus heb je vragen over ooglaseren? Stap gerust eens binnen voor een vooronderzoek!

Meer informatie

panis2
ruudlogo-1

Trendsetter op oogmodegebied

Specialist in exclusieve materialen

Ruud Panis Brillen - Lenzen in Oisterwijk is een echte trendsetter op het gebied van brilmode. Een bril moet je mooier maken en perfect passen bij je gezicht en persoonlijkheid. We besteden daarom veel zorg aan onze collectie en hebben als eerste de nieuwste merken en modellen in huis. Bovendien zijn we specialist als het gaat om exclusieve materialen. Nieuwsgierig hoe een bril van buffelhoorn, leer, hout of leer eruitziet? Dan moet je zeker eens langskomen in onze winkel.

Naast mode speelt de gezondheid van je ogen een minstens even belangrijke rol. We werken daarom met de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van alles wat er in hun vak gebeurt. Oogmode en expertise onder één dak!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Ruud Panis Brillen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken