Loonen Brillen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Oosterhout

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-7

Altijd goed zicht

Ooglaseren is dé oplossing

Al eens nagedacht over ooglaseren? Je hebt geen bril of lenzen meer nodig. Wellicht is het voor jou dé oplossing. Bij Loonen Brillenmakers in Oosterhout ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid vooronderzoek. Mocht je in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling, dan verwijzen we je graag door naar de kliniek van Eyescan in Utrecht. Hier wordt de eYellow behandeling uitgevoerd. Wij begeleiden je bij het hele traject. De nacontrole wordt door onze specialisten gedaan in onze winkel in Oosterhout. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie

Loon Brillen
Loonen Brillenmakers logo

Het beste voor jouw ogen

De service van toen, de techniek van nu, de brillen van morgen

Loonen Brillenmakers in Oosterhout bestaat al vijftig jaar en is een begrip in de gemeente. Ons team bestaat uit specialisten die het beste voor jouw ogen willen. Het is onze missie om voor ieder oog de beste oogzorg te leveren. Wij verkopen brillen, brillenglazen en contactlenzen. Loonen Brillenmakers staat voor 'de service van toen, de techniek van nu, de brillen van morgen'. Benieuwd naar onze collectie? Je bent van harte welkom bij Loonen Brillenmakers in Oosterhout.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Loonen Brillen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken