Leurs Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Panningen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-6

Kies voor ooglaseren

Scherp zicht zonder bril of lenzen

Goed kunnen zien zonder bril of lenzen? Kom dan bij Leurs Optiek in Panningen langs om te kijken of je in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Wij voeren een uitgebreid onderzoek uit en kunnen je adviseren. Kom je in aanmerking voor de eYellow behandeling, dan kun je bij Eyescan in Utrecht terecht voor het laten laseren van je ogen. De medewerkers van Leurs Optiek in Panningen begeleiden je van A tot Z, dus ook voor de nacontrole ben je bij ons aan het goede adres.

Meer informatie

Leurs Optiek winke
Leurs Optiek-1

Horen en gezien worden

Het beste voor oren en ogen

Leurs Optiek is 60 jaar geleden opgericht in Panningen door Mia en Wiel Leurs, de ouders van Loek Leurs. Loek heeft in 1980 de winkel overgenomen. Vervolgens ontstond er een splitsing tussen de juwelier en de optiek. Loek opende in 2003 een moderne optiekzaak in het winkelcentrum De Pit. Leurs Optiek is sinds 2005 ook gespecialiseerd in horen, deze afdeling wordt geleid door Elly van Bilzen, de partner van Loek. Dat het een echt familiebedrijf is, blijkt uit het gegeven dat sinds 2012 Loeks oudste zoon John als optometrist werkzaam is in de winkel. Benieuwd naar onze collectie brillen, zonnebrillen, contactlenzen en gehoortoestellen? Kom dan langs bij Leurs Optiek in Panningen.
 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Leurs Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken