Boertie Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Raalte

Dé slimme keuze in ooglaseren!
boertie2

Ontdek de mogelijkheden van ooglaseren

Laat een vooronderzoek uitvoeren

Scherp zien zonder brillen of contactlenzen is mogelijk met ooglaseren of implantlenzen. Boertie Optiek in Raalte is een Eyescan Ooglaser Onderzoekcentrum en kan je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van oogcorrecties. Wij vertellen je graag of jouw ogen geschikt zijn, wat een ooglaserbehandeling kost en wat het precies inhoudt. Besluit je over te gaan tot een eYellow behandeling of een van de andere refractiebehandelingen die Eyescan aanbiedt, dan staat onze optometrist voor je klaar van de voor- tot de nazorg.

Meer informatie

boertiepand-1
boertie-1

Boertie Optiek in Raalte

Uw opticien voor brillen en lenzen

Boertie Optiek is gevestigd in Raalte en Gorssel en ruim 75 jaar actief als opticien. Wij hebben een individuele kijk op oogproblemen en streven ernaar het optiekvak optimaal uit te voeren. Je kunt bij ons terecht voor mooie monturen, eigentijdse zonnebrillen en comfortabele contactlenzen, alle voorzien van een hoogstaande kwaliteit. Loop gerust eens binnen en laat je uitgebreid informeren. Ons team staat voor je klaar!

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Boertie Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken