Jansen & Jansen Oogzorg is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Ridderkerk

Dé slimme keuze in ooglaseren!
shutterstock_37044946

Grenzeloos zicht

Ervaar de voordelen van ooglaseren

Nooit meer een beslagen bril of droge ogen: door het laten laseren van je ogen behoren deze ongemakken definitief tot het verleden. Als officieel vooronderzoekscentrum kunnen wij je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van ooglaseren. Op basis van een speciaal onderzoek bepalen onze optometristen of jouw ogen geschikt zijn en welke ooglaserbehandeling de juiste is. Je kunt bij ons rekenen op een onafhankelijk en uitgebreid advies. Meer weten? Maak dan een afspraak met de optometristen van Jansen en Jansen Oogzorg.

Meer informatie

fo7to kopie
logo kopie

Jansen en Jansen Oogzorg in Ridderkerk

Alles onder één dak

Bij Jansen en Jansen Oogzorg in Ridderkerk vind je alles onder één dak: van een mooie nieuwe bril, comfortabele contactlenzen of een uitgebreid oogonderzoek door onze optometrist tot een hoortest door de audicien.

Onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen kent een klassieke lijn, maar we hebben ook trendy monturen van bekende merken. Je vindt bij ons onder andere de merken Lindberg, Persol, Adidas, Ray-Ban, Esprit, Paul Frank, Fendi, Tom Ford, Etnia, Mykita en Serengeti. Als ervaren opticien laten wij je graag de verschillende soorten monturen zien en adviseren je welke bril het beste bij je past. Daarnaast ben je met gehoorproblemen bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een hoortest uitvoeren en indien nodig adviseren over de beschikbare gehoorapparaten.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Jansen & Jansen Oogzorg

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken