Torica Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Rijswijk

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-9

Professionele service voor ooglaseren

Advies, onderzoek en begeleiding

Torica is jouw specialist voor advies, onderzoek en begeleiding in elke fase van een ooglaserbehandeling. Onze optometristen onderzoeken je ogen tijdens een vooronderzoek. Omdat ze ook brillen en lenzen aanmeten, heb je een écht onafhankelijk advies waarin alle mogelijkheden voor scherp zicht worden meegenomen. Als je geschikt bent en besluit de eYellow behandeling te willen ondergaan, nemen de ervaren artsen van Eyescan het laseren van de ogen voor hun rekening. De nazorg doen wij gewoon weer. Onze optometristen werken intensief met Eyescan samen en zijn volledig betrokken bij alle processen en resultaten. We hebben als doel het hele traject zo soepel mogelijk en met gewenst resultaat af te ronden. Wil je meer weten over ooglaseren? Maak eens een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

torica2
logotorica

Ga voor een geweldige eerste indruk

Maximaal resultaat door maximale oogzorg

Het gezegde 'je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk' is maar al te waar. In de eerste 10 seconden, een ogenblik, wordt een indruk gevormd. Het gezicht en dus ook een eventuele bril is daarbij medebepalend. Dat maakt een bril heel persoonlijk. Wij hebben dan ook voor ieder wat wils: van klassiek tot trendy, met een collectie van meer dan 2000 monturen. Ook contactlenzen of een grondige oogcontrole door onze optometrist behoren tot de mogelijkheden. Maximale oogzorg voor elk oog, ook voor dat van jou!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Torica Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken