Optiek Van Wely is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Roosendaal

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-14

Altijd zuiver zicht

Kies voor ooglaseren

Wil je ook altijd zuiver zicht hebben? Laat dan bij Optiek van Wely in Roosendaal jouw ogen onderzoeken om na te gaan of je in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Geeft dat onderzoek een positief resultaat, dan kun je terecht bij de Eyescan kliniek in Utrecht. eYellow is een product van Eyescan. Wij begeleiden je tijdens de gehele behandeling, van het vooronderzoek tot de nacontrole. Indien je graag uitgebreid geïnformeerd wilt worden over ogen laseren, dan maken we graag een afspraak met je. Graag tot ziens bij Optiek van Wely in Roosendaal.

Meer informatie

Optiek van Wely
Logo Optiek van Wely

Al ruim 60 jaar jouw partner in oogzorg

Kwaliteit en innoveren staat centraal

Al ruim 60 jaar is Optiek van Wely in Roosendaal jouw partner in oogzorg. Kwaliteit en innoveren staan bij ons centraal. Het was Louis van Wely die de optiekzaak opzette en als één van de eersten contactlenzen en uitgebreide geautomatiseerde meetsystemen introduceerde. Zoon Wim en vervolgens Diederik van der Heijden namen het stokje over. In onze optiekzaak tref je de meest moderne apparatuur. Al onze medewerkers staan voor je klaar. Bij ons staan professionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. In onze grote en moderne optiekzaak in West-Brabant tref je een uitgebreide en moderne collectie monturen en zonnebrillen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optiek Van Wely

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken