Gijsen Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Sittard

Dé slimme keuze in ooglaseren!
oog-3

Laat je ogen laseren

Voor ongekunsteld kijkcomfort

Er wordt steeds meer gekozen voor een ooglaserbehandeling voor het verhelpen van oogafwijkingen. Niet zo vreemd, door het blijvende resultaat is een bril of lenzen dragen er niet meer bij en kun je te allen tijde genieten van ultiem kijkcomfort. Gijsen Optiek in Sittard heeft alle kennis en ervaring in huis op het gebied van ooglaseren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak voor een vooronderzoek. Aan de hand van dit onderzoek bepalen we welke behandeling geschikt is voor jouw ogen.

Meer informatie

gijsen
gijsen-1

Gijsen Optiek in Sittard

Persoonlijke passie voor ogen

Gijsen Optiek is ruim zestig jaar actief op het gebied van oogmode en oogzorg. Wij staan bekend als een vooraanstaande opticien in hartje Sittard en zijn te omschrijven als gedreven, professioneel en vakkundig. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment trendy brillen, kinderbrillen en lenzen. Verder ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies, uitstekende service, nazorg en garanties. We staan met ons team voor je klaar, loop gerust eens binnen voor meer informatie of maak een afspraak voor een oogmeting.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Gijsen Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken