Muurling Oogzorg is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Steenwijk

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10

Ooglaseren: iets voor jou?

Goed zien zonder brillen of lenzen

Altijd al goed willen zien zonder een bril of contactlenzen? Ooglaseren kan de oplossing zijn! Muurling Oogzorg in Steenwijk is aangesloten bij Eyescan, waarvan eYellow een product is. Bij ons kun je terecht voor een vooronderzoek, zodat je weet of je in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Is dat het geval, dan kun je terecht bij de Eyescan kliniek in Utrecht. Wij begeleiden je tijdens het hele traject rondom het ogen laseren. Van de eerste oogmeting tot de nacontrole. Neem voor meer informatie contact met ons op. We zien je graag in onze winkel in Steenwijk.

Meer informatie

muurling2
Logo Muurling Oogzorg-1

Wij verkopen geen brillen, maar goed zien!

Al meer dan 100 jaar oogzorg

Muurling Oogzorg in Steenwijk werd in 1913 opgericht, dus wij zorgen al meer dan 100 jaar voor de ogen van onze klanten. Jorrit Muurling is de directeur van het bedrijf, zijn vader heeft de optiekzaak van 1963 tot 1990 geleid. Sinds 1990 heeft de derde generatie de leiding bij Muurling Oogzorg. Wij zijn gespecialiseerd in oogzorg. Je kunt bij ons terecht wanneer je kijkproblemen hebt, maar ook voor een eenvoudige leesbril ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben onder andere brillen, zonnebrillen en contactlenzen in ons assortiment.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Muurling Oogzorg

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken