Haan Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Stein

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-12

Ervaar de voordelen van ooglaseren

Kijken zonder beperking

Altijd al gedroomd van scherp zicht zonder bril of lenzen? Dan is het laten laseren van je ogen dé oplossing. Haan Optiek beschikt over de meest moderne apparatuur op het gebied van oogmeetkunde. Zo vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van een ooglaserbehandeling en bepalen we aan de hand van een speciaal onderzoek of jouw ogen geschikt zijn. Je kunt bij ons altijd een eerlijk advies verwachten en een uitstekende voor- en nazorg. Meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.

Meer informatie

oog-4
logo-5

Haan Optiek

Sinds 1975 een begrip in Stein

Bij Haan Optiek in Stein staat oogzorg voorop. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technieken en apparatuur, waardoor wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden. Naast zorg voor uw ogen, hebben wij een uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Onze opticiens zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends en geven je graag advies welke bril het beste bij je past.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Haan Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken