Stufkens Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Tiel

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-7

Ooglaseren? Begin bij het begin!

Deskundige begeleiding en advies

Als je je ogen wilt laten laseren, zijn wij je daarbij graag van dienst. De daadwerkelijke ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door Eyescan, maar voor de rest van het traject kun je bij ons terecht. Het begint natuurlijk met een uitgebreid onderzoek om te zien wat voor jouw ogen de mogelijkheden zijn. Omdat er steeds meer mogelijk is, is de kans groot dat er ook voor jou een geschikte behandeling tussen zit! Wij analyseren de onderzoeksresultaten en adviseren aan de hand daarvan of en welke ooglaserbehandeling voor jou veilig en verantwoord is. En dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je binnenkort geen bril of lenzen meer nodig hebt... Zullen we bij het begin beginnen? Maak een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

stufkens2-1
stufkenslogo-1

Optiek- en hoorspecialist

Van alle markten thuis

Stufkens Optiek bestaat al meer dan 80 jaar en heeft in die tijd naam opgebouwd als optiekspecialist. Door een breed scala aan diensten aan te bieden, kunnen we voor vrijwel iedereen iets betekenen. Oogmetingen, brillen, zonnebrillen, contactlenzen, optometrie en zelfs ooglaseren zijn bij ons te vinden. In onze optiekzaak in Tiel is ook Stufkens hoorspecialist gevestigd. Onze gediplomeerde audiciens adviseren je graag over gehoorapparatuur en overige hoorartikelen. Alle benodigdheden voor oog en oor onder één dak!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Stufkens Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken