Sijbrants & Van Olst is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Uithoorn

Dé slimme keuze in ooglaseren!
sijbrants1

Ben jij geschikt voor ooglaseren?

Begeleiding gedurende het hele traject

Zodra je je echt verdiept in ooglaseren vliegen de cijfers je al snel om de oren. Cilinders, oogsterktes en andere specialistische termen zijn van invloed op de geschiktheid van je ogen voor een ooglaserbehandeling. Toch hangt het advies wat wij geven af van nog veel meer factoren. Je leeftijd en hobby's bijvoorbeeld. Individueel advies is daarom onmisbaar en de eerste stap in het traject van bril of lenzen naar scherp zicht zonder hulpmiddelen. Sijbrants & van Olst legt dit traject samen met jou af. Denk je dat ooglaseren iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Meer informatie

sijbrants2
sijbrantslogo

Trendy designs en optimale oogzorg

Moderne winkel met bijzondere uitstraling

In de moderne winkel van Sijbrants & van Olst in Uithoorn draait het om toonaangevend design én optimale oogzorg. We besteden zorg aan de laatste trends en het vinden van de mooiste merken. Met alleen een trendy design komt een bril bij ons de winkel niet in; ook de kwaliteit moet goed zijn. Bijzonder zijn de exclusieve shop-in-shops van merken als Theo, Paul Smith, Oliver Peoples en LINDBERG. Je vindt bij ons daarom veel hoogwaardige materialen. Deze lijn trekken we door in ons assortiment contactlenzen. Omdat je ogen optimale oogzorg verdienen, volgen we de ontwikkelingen van de moderne oogzorg op de voet. Ons team bestaat uit optometristen, opticiens en contactlensspecialisten die voor je klaarstaan met puur vakmanschap en ongeëvenaarde service. Graag tot ziens in onze sfeervolle optiekzaak!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Sijbrants & Van Olst

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken