Lens Utrecht is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Utrecht

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-15

Altijd scherp zien

Kies voor ooglaseren

Wil je altijd scherp zien? Dan kan een ooglaserbehandeling dé oplossing zijn. Lens Utrecht is aangesloten bij Eyescan, dat houdt in dat je bij ons aan het goede adres bent voor de juiste begeleiding rondom het ooglaseren. Van een vooronderzoek tot de nacontrole, wij begeleiden je van A tot Z. De daadwerkelijke behandeling vindt plaats in de Eyescan kliniek in Utrecht. Behoefte aan informatie over ogen laseren of gelijk een afspraak maken voor het vooronderzoek? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Meer informatie

 

oogmeting foto onder-1
Logo Lens

Specialist in contactlenzen

Het beste voor jouw ogen

Lens Utrecht is gespecialiseerd in contactlenzen. Van harde en zachte lenzen tot nachtlenzen. Ook voor kinderen hebben wij geschikte lenzen. Graag zien we je terug in onze winkel voor een oogmeting. Lens Utrecht is aangesloten bij NUVO/OOGGARRANT, ANVC (Algemene Nederlandse vereniging voor contactlensspecialisten), OVN (Optometristen Vereniging Nederland), BCLA (British Lens Association) en WVAO (Wissenschaftlichen Vereinigung für Augenoptik und Optometrie).

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Lens Utrecht

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken