Visser Contactlenzen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Utrecht

Dé slimme keuze in ooglaseren!
visser1

Goede begeleiding bij ooglaseren

Onmisbaar voor het gewenste resultaat

Met een ooglaserbehandeling kan het zicht vaak volledig worden hersteld. Een belangrijke stap! Omdat wij zelf geen refractieve chirurgie uitvoeren, werken we daarvoor intensief samen met de specialisten van Eyescan. Zij voeren de laserbehandeling uit, wij nemen de begeleiding en de voor- en nazorg voor onze rekening. Een succesvolle ooglaserbehandeling staat namelijk niet op zichzelf: goede voor- en nazorg zijn daarvoor onmisbaar. Onze gediplomeerde optometristen worden door het team van Eyescan betrokken bij alle processen en resultaten van de ooglaserbehandeling, zodat we jou de zorg en begeleiding kunnen bieden die nodig is om het maximale resultaat te behalen. Wil je een onafhankelijk en deskundig onderzoek om te zien of ooglaseren iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

oog-7
logovisser

De beste oplossing, de beste zorg

Breed scala aan mogelijkheden

Visser Contactlenzen heeft al bij de oprichting in 1977 de keuze gemaakt om topkwaliteit te leveren. Dit trekken we door naar alles wat we bieden: onze producten, advies, dienstverlening, apparatuur, kennis en meer. Omdat we een specialistisch optiekbedrijf zijn, werken we met echte specialisten. Ons team bestaat uit optometristen en contactlensspecialisten die samenwerken met oogklinieken en medische centra in heel Nederland. Inmiddels hebben we daardoor nationaal en internationaal een goede naam opgebouwd en vertrouwen oogartsen erop dat wij een passende oplossing kunnen vinden. In ons brede scala aan mogelijkheden vinden we vast ook de geschikte oplossing voor jou.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Visser Contactlenzen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken