Stufkens Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Venlo

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-8

Voor ooglaseren ligt de lat hoog

Jouw ogen alleen in ervaren handen

Bij Stufkens Optiek leggen we de lat hoog als het om ooglaseren gaat. Juist bij ooglaserbehandelingen is kwaliteit het allerbelangrijkst; je hebt tenslotte maar twee ogen. Onze hbo-optometristen besteden daarom veel zorg aan onderzoek en begeleiding. Na een uitgebreid vooronderzoek kunnen we je exact zeggen hoe het ervoor staat met je ogen, of refractiechirurgie voor jou mogelijk is en welke methode je het best kunt kiezen. De behandeling zelf laten we over aan de specialisten van Eyescan en daarna nemen wij het stokje weer over voor de controles en nazorg. Teamwork op topniveau zodat jouw ogen krijgen wat ze verdienen. Je bent altijd welkom voor een vooronderzoek of vrijblijvende informatie over ooglaseren.

Meer informatie

stufkens2-2
stufkenslogo-2

Alle oogzorg op één adres

Voor high definition zicht

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril of contactlenzen, dan is Stufkens Optiek een goede plek om te beginnen. Met een prachtige winkel vol met de nieuwste trends en technieken binnen de optiek zit er ook voor jou vast iets tussen. Onze medewerkers geven je een volledig advies met aandachtspunten die je zelf wellicht over het hoofd had gezien. Ons streven is jou elke dag laten genieten van HD zicht. We lopen al generaties lang voorop om jou als eerste te laten profiteren van vernieuwing en verbetering en ook in de toekomst zullen we dat blijven doen. Daar kun je op vertrouwen. Voor alle oogzorg op één adres kom je langs bij Stufkens Optiek!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Stufkens Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken