Van Essen Optiek & Optometrie is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Venray

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-10

Ooglaseren met de juiste apparatuur en mensen

Investeren in de nieuwste techniek

Bij Van Essen Optiek & Optometrie kun je terecht met al je vragen omtrent jouw ogen. Ook of je ogen geschikt zijn voor laseren hoort bij die vragen. Wij hebben een fulltime optometrist in dienst en we investeren in meetinstrumenten. Hierdoor hebben we de nieuwste technieken in huis. Juist daarom hebben we ervoor gekozen samen te werken met Eyescan. Ook zij investeren in de nieuwste technieken en lopen daarin voorop. Bovendien hebben ze alleen de beste artsen in dienst die inmiddels al veel succesvolle behandelingen op hun naam hebben staan. Onze optometrist vertelt je graag meer over de mogelijkheden van ooglaseren, je bent met al je vragen van harte welkom in onze optiekzaak voor een vooronderzoek.

Meer informatie

essen2
logoessen

Deskundig team met aandacht voor jou

Voor oogmode en ooggezondheid

Bij ons in de optiekzaak staan service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Om aan deze eisen te voldoen, werken we met een deskundig team dat bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Onze optometrist fungeert als 'huisarts voor jouw ogen' en kan met zijn medische kennis jouw ooggezondheid onder de loep nemen. Natuurlijk is deze kennis alleen waardevol met een uitgebreid assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen! Gelukkig is ook dit prima in orde en bieden we jou een ruime en gevarieerde keuze uit echte kwaliteitsproducten. Als je op zoek bent naar een adres voor oogmode én ooggezondheid in Venray moet je zeker eens binnenstappen in onze optiekzaak!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Van Essen Optiek & Optometrie

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken