Merkx Brillen Vianen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Vianen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-8

Goed zicht zonder bril of lenzen

Kies voor een ooglaserbehandeling

Altijd al goed zonder bril of contactlenzen willen zien? Een ooglaserbehandeling kan de uitkomst bieden. Merkx Brillen Vianen is aangesloten bij Eyescan, eYellow is een van de behandelingen die zij aanbieden. De medewerkers van onze optiekzaak voeren een uitgebreid vooronderzoek uit. Mocht je in aanmerking komen, dan begeleiden wij je van A tot Z. Elk oog is anders, dat betekent ook dat het type refractiebehandeling kan verschillen. Daarom geven wij persoonlijk advies. Interesse in ogen laseren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie

Merkx Vianen
Logo Merkx-1

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Het beste voor jouw ogen

Het team van Merkx Brillen Vianen is gespecialiseerd in optometrie. Bij ons ben je aan het goede adres voor brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw ogen. Wij vinden het daarom van groot belang dat je tevreden bent met onze producten en service. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je. Benieuwd naar onze collectie? We ontvangen je graag in onze winkel in Vianen. Merkx Brillen is ook gevestigd in Culemborg.

Merkx Optometrie in Culemborg is gespecialiseerd in optometrie, brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn servicegericht en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Merkx Optometrie heeft ook een vestiging in VianenMerkx Optometrie in Culemborg is gespecialiseerd in optometrie, brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn servicegericht en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Merkx Optometrie heeft ook een vestiging in Vianen. - See more at: http://www.eyellow.nl.mach3test.com/ooglaseren/culemborg/merkx-optometrie/#sthash.EcyWPLF6.dpuf
                   
                   
                   
Merkx Optometrie in Culemborg is gespecialiseerd in optometrie, brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn servicegericht en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Merkx Optometrie heeft ook een vestiging in Vianen. - See more at: http://www.eyellow.nl.mach3test.com/ooglaseren/culemborg/merkx-optometrie/#sthash.EcyWPLF6.dpuf

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Merkx Brillen Vianen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken