t Hart Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Vlaardingen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
2011-09-03 't Hart Optiek 014

Is ooglaseren geschikt voor jou?

Laat een Quickscan uitvoeren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ooglaseren? Neem dan gerust contact op met ’t Hart Optiek uit Vlaardingen. Wij kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van refractiechirurgie (waaronder ook lensimplantaten vallen) en een Quickscan uitvoeren. Tijdens deze scan kunnen we zien of je ogen geschikt zijn voor ooglaseren en/of lensimplantaten. Ook vertellen we je meer over wat je kunt verwachten bij een eventuele behandeling. Uiteraard beantwoorden we nauwgezet al je vragen.

Meer informatie

IMG_0132
Logo_t_Hart_Optiek_PMS

Kijken doe je met de ogen, zien met 't Hart

't Hart optiek in Vlaardingen

’t Hart Optiek uit Vlaardingen is een zelfstandige, klantgerichte en ondernemende opticien. Zodra je bij ons binnen stapt, nemen we alle tijd om een bril of contactlens te vinden die bij je past. Een goede oogmeting is namelijk meer dan alleen het oplezen van letters. Een goede opticien luistert, een brillenglas of contactlens moet immers niet alleen jouw ogen corrigeren, maar ook passen bij jouw werk en hobby’s. Vervolgens moet het brillenglas ook nog in een passend montuur. Onze collectie brillen is anders dan anders: wat dacht je bijvoorbeeld van de kleurrijke brillen van Johann von Goisern of de verwisselbare pootjes van Dilem? Laat je onder het genot van een kopje koffie verrassen door ’t Hart Optiek.

Ons motto is: “Kijken doe je met de ogen, zien met 't Hart!”

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

t Hart Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken