Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion Vleuterweide is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Vleuten

Dé slimme keuze in ooglaseren!
reyer1-2

Alle ins & outs van ooglaseren?

Wij weten ervan!

De optometristen van Reyer Lafeber worden opgeleid door de specialisten van Eyescan. Dit ervaren team van oogartsen brengt onze optometristen op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van ooglaserbehandelingen en andere brilvervangende chirurgie. Daardoor kun je bij ons terecht als je wilt weten wat voor jou de mogelijkheden zijn. Omdat wij een van de eersten waren die zich aansloten bij Eyescan (de oogzorgkliniek die de eYellow behandeling aanbiedt) is er een nauwe samenwerking ontstaan met snelle doorverwijzingen en dus korte wachttijden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Eyescan? Maak een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

reyer2-2
logoreyer.170x110x1-4

Alleen het beste is goed genoeg

Optiekzaak met klasse

In winkelcentrum Vleuterweide is Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion gevestigd. Het pand waarin we gevestigd zijn, valt direct op door de bijzondere halfronde vorm, de hoge ramen en het strakke interieur. Onze winkel weerspiegelt in zekere zin wat ons doel is: optiek met klasse waarbij alleen het beste goed genoeg is voor je ogen. Goed zicht is immers veel te belangrijk om met minder genoegen te nemen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, hebben passie voor het optiekvak en uitstekende vakkennis. Wij hebben alles in huis om het beste uit jouw ogen te halen!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion Vleuterweide

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken