Iris Optiek Voorburg is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Voorburg

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-17

Ooglaseren iets voor jou?

Laat je informeren door onze specialisten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ooglaseren? Laat je dan eens vrijblijvend informeren door de specialist van Iris Optiek. Denk je dat ooglaseren iets voor je is? Dan kunnen we ook een gedegen vooronderzoek uitvoeren. Aan de hand hiervan bepalen we of jouw ogen geschikt zijn voor een behandeling en welke brilvervangende methode het beste bij je past. De voor- en nazorg zijn bij ons in vetrouwde handen. De uiteindelijke behandeling zelf vindt plaats in één van de beste klinieken in Nederland, namelijk de Eyescan kliniek in Utrecht.

Meer informatie

irisvbg001
LogoIris

Iris Optiek Voorburg

Zichtbaar beter

Iris Optiek in Voorburg is een vertrouwd adres voor de aanschaf van een nieuw montuur, zonnebril of lenzen. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een deskundig glas- of lenzenadvies. Wij werken bovendien met de nieuwste apparatuur, zodat je kunt rekenen op een professionele oogmeting. Daarnaast hebben wij een uniek brillease-concept. Voor een vast bedrag per maand krijg je iedere twee jaar een nieuwe bril én een gratis brilverzekering. Meer weten? Stap gerust eens binnen bij Iris Optiek aan de Herenstraat 67 in Voorburg.

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Iris Optiek Voorburg

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken