Bouwman Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Waalwijk

Dé slimme keuze in ooglaseren!
onzezaak

Begeleiding, advies en controle

van ooglaserbehandelingen

Bouwman Optiek is als Eyescan Ooglaser Adviescentrum de juiste partij voor de begeleiding, advies en controle van ooglaserbehandelingen. Wij geven u graag vrijblijvend informatie over ooglaseren en vertellen je graag of jouw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Meer weten? Maak dan een afspraak met onze optometrist.

Meer informatie

Teamzittendklein-1
bouwman_optiek

Bouwman Optiek

Jouw zelfstandige opticien in Waalwijk

Bouwman Optiek is jouw zelfstandige opticien in het centrum van Waalwijk. Onze winkel is voorzien van twee oogmeetruimtes op de begane grond en een werkplaats en derde oogmeetruimte op de bovenverdieping. Zij staan tezamen symbool voor de visie van Bouwman Optiek. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en advies van gekwalificeerd personeel. Je vindt bij ons een ruim assortiment trendy monturen, modieuze zonnebrillen, harde of zachte lenzen en de allerdunste brillenglazen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een deskundige oogmeting of een uitgebreid optometrisch onderzoek.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Bouwman Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken