Verboon Oogadviseur is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Woerden

Dé slimme keuze in ooglaseren!
1verboon

Ooglaseren met de beste begeleiding

Goed zicht op alle afstanden zonder bril

Nu ooglaseren steeds populairder wordt, groeit het aantal aanbieders van ooglaserbehandelingen. Deze partijen verschillen onderling enorm in de mate van begeleiding, professionaliteit en ervaring van de oogartsen. Sinds 2002 hebben wij gekozen voor Eyescan, het bedrijf dat o.a. de eYellow ooglaserbehandeling aanbiedt. Zij staan ervoor garant dat jouw ogen alleen behandeld worden door een specialist uit hun ervaren team met oogartsen. Bovendien zorgen ze ervoor dat de apparatuur en behandelmethoden het beste zijn wat er op dat moment voorhanden is. Als je goed wilt kunnen zien zonder bril of lenzen kunnen zij je daar zeker bij helpen. En wij ook! De optometristen van Verboon Oogadviseur hebben een jarenlange ervaring met het vooronderzoek en de post-operatieve controle die bij een ooglaserbehandeling horen. Als je scherp wilt kunnen zien zonder bril of lenzen, dan begint dat met een vooronderzoek in onze optiekzaak.

Meer informatie

verboon2
logoverboon

Optiek met een open blik

Goed zicht voor iedereen

Verboon Oogadviseur heeft als doel de beste dienstverlening en producten te bieden om je het best mogelijke zicht te geven. We doen dat met een open blik en richten ons op een breed publiek. Goed zicht gunnen we tenslotte iedereen. We werken met hoogwaardige producten die we vervolgens aanvullen met een goed advies, nauwkeurige metingen en een zeer goede dienstverlening. Uiteindelijk is onze missie alleen geslaagd als je voor de volle 100% tevreden bent met je zichtoplossing. Iedereen is welkom! We helpen je graag.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Verboon Oogadviseur

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken