Jansen Opticiens is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Zoetermeer

Dé slimme keuze in ooglaseren!
oog-6

Ooglaseren: veilig en vertrouwd

Wij adviseren je graag!

Er zijn talloze mogelijkheden om zonder contactlenzen of bril door het leven te gaan. Of een ooglaserbehandeling geschikt is voor jou, hangt onder meer af van je wensen, levensstijl en bouw van je ogen. Wij geven je graag maatwerkadvies aan de hand van een gedegen vooronderzoek. Tijdens de Quickscan voeren wij diverse metingen uit om te kijken of je ogen in aanmerking komen voor ooglaseren. Jansen Opticiens werkt samen met de vooraanstaande Eyescan ooglaserkliniek, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie

jansen
homepage_tekst-15

Jansen Opticiens in Zoetermeer

Kennis, kunde en kwaliteit

Jansen Opticiens is een door vakkennis gedreven, enthousiaste opticien in Zoetermeer. Ons doel: met kwalitatieve oogzorg en brilmode een optimaal comfort bieden. Je kunt bij ons uitstekend terecht voor een nieuwe (zonne)bril, een setje contactlenzen of voor een professionele oogmeting. Wij hebben vooraanstaande en bekende merken in ons assortiment, zoals Ray-Ban, Chanel, Adidas, Prada, Tom Ford en Oakley. Kom gerust eens langs in onze optiekzaak om de complete collectie te bekijken of maak een afspraak met onze optometrist voor een deskundige oogmeting.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Jansen Opticiens

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken