jochem, voor ogen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Zwolle

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Design jochem voor ogen

Toegevoegde waarde bieden

Ooglaseren hoort daar ook bij!

Onze visie voor ogen: Werkelijk toegevoegde waarde hebben voor het “Kijkleven” van een ander. Dat willen wij bereiken met Kennis, Passie en Betrokkenheid.

Omdat toegevoegde waarde ook kan betekenen dat iemand het fijner vindt om geen bril of contactlenzen meer te dragen, maar wel goed te kunnen zien, werken wij op het gebied van ooglaseren samen met Eyescan. Wanneer je namelijk besluit om je ogen te laten laseren moet je je goed laten informeren door ervaren specialisten. De combinatie tussen ons objectieve advies en de kennis en kunde van Eyescan zorgt voor het beste van twee werelden. 

Pand jochem voor ogen
jochem_onder_elkaar_Achterg

jochem, voor ogen staat klaar!

Dit zijn wij

Het team van jochem, voor ogen staat voor jou klaar! Wij zijn opticien, optometrist, binoculair specialist, stijladviseur en contactlensspecialist. Naast een goed opgeleid team, zijn we vooral ook een heel gezellig team. We doen ons werk met enthousiasme en passie. En we staan altijd open om onze service en dienstverlening te optimaliseren. Onze doelstelling is om mensen zo maximaal scherp of comfortabel mogelijk te laten zien en daarnaast er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Kom langs in Zwolle om kennis met ons te maken!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

jochem, voor ogen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken